Репозиторій ВТЕІ
id: 29595
Назва: Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця»)
Автори: Кобзар Ю.
Ключові слова: споживач, поведінка, методи дослідження
Дата публікації: 2024-09-23 10:09:09
Останні зміни: 2024-09-23 10:09:09
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій готельно-ресторанному комплексу «Божедар» для підвищення ефективності діяльності бару.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29595
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29595.pdf Розмір : 1776371 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити