id: | 29595 |
---|---|
Title: | Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця») |
Authors: | Кобзар Ю. |
Keywords: | споживач, поведінка, методи дослідження |
Date of publication: | 2024-09-23 10:09:09 |
Last changes: | 2024-09-23 10:09:09 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій готельно-ресторанному комплексу «Божедар» для підвищення ефективності діяльності бару. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29595 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29595.pdf Size : 1776371 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|