The Repository of VTEI
id: 29595
Title: Професія бармена в закладах ресторанного господарства та вимоги до неї (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткач Сергій Миколайович, готельно-ресторанний комплекс «Божедар», м. Вінниця»)
Authors: Кобзар Ю.
Keywords: споживач, поведінка, методи дослідження
Date of publication: 2024-09-23 10:09:09
Last changes: 2024-09-23 10:09:09
Year of publication: 2024
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій готельно-ресторанному комплексу «Божедар» для підвищення ефективності діяльності бару.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29595
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29595.pdf Size : 1776371 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge