Репозиторій ВТЕІ
id: 29578
Назва: Удосконалення процесу стратегічного управління на підприємстві ресторанного бізнесу
Автори: Рябенька М.
Ключові слова: управління, стратегія, стратегічне управління, ресторанний бізнес, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-09-01 18:49:24
Останні зміни: 2024-09-01 18:49:24
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті визначено, що в сучасних умовах менеджмент у підприємствах ресторанного бізнесу набуває першочергового значення, оскільки ресторани з ефективною системою управління зможуть максимізувати свої ринкові зусилля та запропонувати різноманітні ресторанні послуги і отримати за максимальний економічний ефект, що дозволить відшкодувати всі витрати, а також підвищити ефективність господарської діяльності. Визначено основні принципи удосконалення системи управління підприємствами, етапи стратегічного управління та напрямки вдосконалення системи управління підприємствами ресторанного бізнесу. Доведено, що стратегічне управління у ресторанному бізнесі є процесом, за допомогою якого визначають специфічні цілі діяльності, розроблять стратегії та забезпечують виконання стратегічних планів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29578
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 243-255
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29578.pdf Розмір : 424376 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити