The Repository of VTEI
id: 29578
Title: Удосконалення процесу стратегічного управління на підприємстві ресторанного бізнесу
Authors: Рябенька М.
Keywords: управління, стратегія, стратегічне управління, ресторанний бізнес, індустрія гостинності
Date of publication: 2024-09-01 18:49:24
Last changes: 2024-09-01 18:49:24
Year of publication: 2023
Summary: У статті визначено, що в сучасних умовах менеджмент у підприємствах ресторанного бізнесу набуває першочергового значення, оскільки ресторани з ефективною системою управління зможуть максимізувати свої ринкові зусилля та запропонувати різноманітні ресторанні послуги і отримати за максимальний економічний ефект, що дозволить відшкодувати всі витрати, а також підвищити ефективність господарської діяльності. Визначено основні принципи удосконалення системи управління підприємствами, етапи стратегічного управління та напрямки вдосконалення системи управління підприємствами ресторанного бізнесу. Доведено, що стратегічне управління у ресторанному бізнесі є процесом, за допомогою якого визначають специфічні цілі діяльності, розроблять стратегії та забезпечують виконання стратегічних планів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29578
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 243-255
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29578.pdf Size : 424376 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge