| id: | 29578 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення процесу стратегічного управління на підприємстві ресторанного бізнесу | 
| Authors: | Рябенька М. | 
| Keywords: | управління, стратегія, стратегічне управління, ресторанний бізнес, індустрія гостинності | 
| Date of publication: | 2024-09-01 18:49:24 | 
| Last changes: | 2024-09-01 18:49:24 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У статті визначено, що в сучасних умовах менеджмент у підприємствах ресторанного бізнесу набуває першочергового значення, оскільки ресторани з ефективною системою управління зможуть максимізувати свої ринкові зусилля та запропонувати різноманітні ресторанні послуги і отримати за максимальний економічний ефект, що дозволить відшкодувати всі витрати, а також підвищити ефективність господарської діяльності. Визначено основні принципи удосконалення системи управління підприємствами, етапи стратегічного управління та напрямки вдосконалення системи управління підприємствами ресторанного бізнесу. Доведено, що стратегічне управління у ресторанному бізнесі є процесом, за допомогою якого визначають специфічні цілі діяльності, розроблять стратегії та забезпечують виконання стратегічних планів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29578 | 
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 243-255 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29578.pdf Size : 424376 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |