Репозиторій ВТЕІ
id: 29548
Назва: Theoretical foundations of waste-free product ion in the restaurant business = Теоретичні основи безвідходного виробництва в ресторанному господарстві
Автори: Postova V.V., Riabenka M.O.
Ключові слова: restaurant business, zero-waste production, food waste, innovative practices, ecology, pollution, inventory management, economic efficiency
Дата публікації: 2024-09-01 12:58:20
Останні зміни: 2024-09-01 12:58:20
Рік видання: 2024
Аннотація: This study examines the theoretical foundations and modern innovative practices of zero-waste production in the restaurant business. It identifies the reasons why Ukraine does not pay enough attention to this issue and provides recommendations for improvement. The growing focus on sustainable development and environmental protection challenges industry enterprises with the task of reducing waste and optimizing production processes.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29548
Тип видання: Стаття у закордонних наукових виданнях
Видавництво: Modern engineering and innovative technologies. 2024. Iss. 32. P. 2. P. 75-79
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29548.pdf Розмір : 615006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити