id: | 29544 |
---|---|
Назва: | Інноваційні концепції ресторанів у контексті зростання популярності вегетаріанства = Innovative restaurant concepts in the context of the growing popularity of vegetarianity |
Автори: | Юдіна Т.І., Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, інноваційні концепції, інновації, інноваційна політика, сучасні тренди, здорове харчування |
Дата публікації: | 2024-09-01 12:17:53 |
Останні зміни: | 2024-09-01 12:17:53 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Стаття присвячена аналізу сучасних трендів у ресторанному бізнесі, зокрема, зростанню популярності вегетаріанства та його впливу на розвиток інноваційних концепцій закладів харчування. Дослідження охоплює широкий спектр аспектів, від мотивації споживачів обирати рослинну дієту до адаптації ресторанів до нових викликів. Детально розглянуто причини, що спонукають людей переходити на вегетаріанство, та проаналізовано соціологічні дослідження, які підтверджують зростання попиту на рослинні продукти в Україні. Підкреслено важливість адаптації ресторанів до нових умов, включаючи навчання персоналу, розробку маркетингових стратегій та використання сучасних технологій. Визначено, що вегетаріанство стає культурним феноменом, який формує нові тренди в ресторанному бізнесі, а інноваційні концепції стають все більш популярними і відкривають нові можливості для розвитку гастрономічної сфери. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29544 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Економіка та суспільство,.2024. Вип. 65. 6 с. |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29544.pdf Розмір : 296116 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|