id: | 29544 |
---|---|
Title: | Інноваційні концепції ресторанів у контексті зростання популярності вегетаріанства = Innovative restaurant concepts in the context of the growing popularity of vegetarianity |
Authors: | Юдіна Т.І., Постова В.В. |
Keywords: | ресторанний бізнес, інноваційні концепції, інновації, інноваційна політика, сучасні тренди, здорове харчування |
Date of publication: | 2024-09-01 12:17:53 |
Last changes: | 2024-09-01 12:17:53 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Стаття присвячена аналізу сучасних трендів у ресторанному бізнесі, зокрема, зростанню популярності вегетаріанства та його впливу на розвиток інноваційних концепцій закладів харчування. Дослідження охоплює широкий спектр аспектів, від мотивації споживачів обирати рослинну дієту до адаптації ресторанів до нових викликів. Детально розглянуто причини, що спонукають людей переходити на вегетаріанство, та проаналізовано соціологічні дослідження, які підтверджують зростання попиту на рослинні продукти в Україні. Підкреслено важливість адаптації ресторанів до нових умов, включаючи навчання персоналу, розробку маркетингових стратегій та використання сучасних технологій. Визначено, що вегетаріанство стає культурним феноменом, який формує нові тренди в ресторанному бізнесі, а інноваційні концепції стають все більш популярними і відкривають нові можливості для розвитку гастрономічної сфери. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29544 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Економіка та суспільство,.2024. Вип. 65. 6 с. |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29544.pdf Size : 296116 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|