Репозиторій ВТЕІ
id: 29538
Назва: Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Лужанський Дмитро Сергійович, кав’ярня «InstaCoffee», м. Вінниця»)
Автори: Криволап Ю.В.
Ключові слова: ресурсний потенціал, ефективність, рестранний бізнес, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-08-31 19:47:39
Останні зміни: 2024-08-31 19:47:39
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі проведено сутнісну характеристику ресурсного потенціалу. Розкрито складові елементи ресурсного потенціалу. Роз`яснено особливості, фактори та умови використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Проведено оцінку фінансово-господарської діяльність кав’ярні «InstaCoffee». Здійснено аналіз ресурсозабезпеченості та рівня використання ресурсів у досліджуваному закладі. Визначено шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». Сформовано кадровий потенціал досліджуваного закладу. Використано інноваційну складову для підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29538
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29538.pdf Розмір : 4398770 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити