| id: | 29538 | 
|---|---|
| Title: | Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Лужанський Дмитро Сергійович, кав’ярня «InstaCoffee», м. Вінниця») | 
| Authors: | Криволап Ю. В. | 
| Keywords: | ресурсний потенціал, ефективність, рестранний бізнес, індустрія гостинності | 
| Date of publication: | 2024-08-31 19:47:39 | 
| Last changes: | 2024-08-31 19:47:39 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі проведено сутнісну характеристику ресурсного потенціалу. Розкрито складові елементи ресурсного потенціалу. Роз`яснено особливості, фактори та умови використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Проведено оцінку фінансово-господарської діяльність кав’ярні «InstaCoffee». Здійснено аналіз ресурсозабезпеченості та рівня використання ресурсів у досліджуваному закладі. Визначено шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». Сформовано кадровий потенціал досліджуваного закладу. Використано інноваційну складову для підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29538 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 45 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29538.pdf Size : 4398770 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |