id: | 29538 |
---|---|
Title: | Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу на підприємства (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Лужанський Дмитро Сергійович, кав’ярня «InstaCoffee», м. Вінниця») |
Authors: | Криволап Ю.В. |
Keywords: | ресурсний потенціал, ефективність, рестранний бізнес, індустрія гостинності |
Date of publication: | 2024-08-31 19:47:39 |
Last changes: | 2024-08-31 19:47:39 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі проведено сутнісну характеристику ресурсного потенціалу. Розкрито складові елементи ресурсного потенціалу. Роз`яснено особливості, фактори та умови використання ресурсного потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Проведено оцінку фінансово-господарської діяльність кав’ярні «InstaCoffee». Здійснено аналіз ресурсозабезпеченості та рівня використання ресурсів у досліджуваному закладі. Визначено шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». Сформовано кадровий потенціал досліджуваного закладу. Використано інноваційну складову для підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу кав’ярні «InstaCoffee». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29538 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 45 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29538.pdf Size : 4398770 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|