Репозиторій ВТЕІ
id: 29533
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.»)
Автори: Додурин А.М.
Ключові слова: конкурентоспроможність, управління, кав'ярня, ресторанний бізнес, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-08-31 11:40:32
Останні зміни: 2024-08-31 11:40:32
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено сутність конкурентоспроможності. Розкрито інструменти управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Досліджено особливості діяльності кав’ярні «Gorilla kava». Проаналізувано конкурентну позицію кав’ярні «Gorilla kava» на ринку послуг закладів ресторанного бізнесу м. Коломия. Здійснено оцінку напрямів підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю кав’ярні «Gorilla kava».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29533
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29533.pdf Розмір : 4357336 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити