Репозиторій ВТЕІ
id: 29527
Назва: Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шутий Аркадій Іванович, ковбасний цех, м. Калинівка, Вінницька обл.»)
Автори: Присяжнюк В.
Ключові слова: ковбаса, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 11:25:41
Останні зміни: 2024-08-31 11:25:41
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29527
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29527.pdf Розмір : 6031549 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити