id: | 29527 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шутий Аркадій Іванович, ковбасний цех, м. Калинівка, Вінницька обл.») |
Автори: | Присяжнюк В. |
Ключові слова: | ковбаса, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 11:25:41 |
Останні зміни: | 2024-08-31 11:25:41 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29527 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29527.pdf Розмір : 6031549 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|