The Repository of VTEI
id: 29527
Title: Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шутий Аркадій Іванович, ковбасний цех, м. Калинівка, Вінницька обл.»)
Authors: Присяжнюк В.
Keywords: ковбаса, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 11:25:41
Last changes: 2024-08-31 11:25:41
Year of publication: 2024
Summary: Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29527
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29527.pdf Size : 6031549 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge