id: | 29527 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шутий Аркадій Іванович, ковбасний цех, м. Калинівка, Вінницька обл.») |
Authors: | Присяжнюк В. |
Keywords: | ковбаса, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 11:25:41 |
Last changes: | 2024-08-31 11:25:41 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29527 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29527.pdf Size : 6031549 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|