| id: | 29526 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологiї приготування страв із м’яса на грилі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Іщенко Максим Васильович, ресторан «Хочу З’їсти & Реберня на Михайлівський», м. Житомир) |
| Автори: | Павленко В. |
| Ключові слова: | мясо, гриль, технологія, якість |
| Дата публікації: | 2024-08-31 11:23:18 |
| Останні зміни: | 2024-08-31 11:23:18 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Методи дослідження: аналітичні, класифікація і систематизація інформації. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29526 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29526.pdf Розмір : 5471793 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |