Репозиторій ВТЕІ
id: 29526
Назва: Удосконалення технологiї приготування страв із м’яса на грилі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Іщенко Максим Васильович, ресторан «Хочу З’їсти & Реберня на Михайлівський», м. Житомир)
Автори: Павленко В.
Ключові слова: мясо, гриль, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 11:23:18
Останні зміни: 2024-08-31 11:23:18
Рік видання: 2024
Аннотація: Методи дослідження: аналітичні, класифікація і систематизація інформації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29526
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29526.pdf Розмір : 5471793 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити