The Repository of VTEI
id: 29526
Title: Удосконалення технологiї приготування страв із м’яса на грилі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Іщенко Максим Васильович, ресторан «Хочу З’їсти & Реберня на Михайлівський», м. Житомир)
Authors: Павленко В.
Keywords: мясо, гриль, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 11:23:18
Last changes: 2024-08-31 11:23:18
Year of publication: 2024
Summary: Методи дослідження: аналітичні, класифікація і систематизація інформації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29526
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29526.pdf Size : 5471793 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge