id: | 29526 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологiї приготування страв із м’яса на грилі (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Іщенко Максим Васильович, ресторан «Хочу З’їсти & Реберня на Михайлівський», м. Житомир) |
Authors: | Павленко В. |
Keywords: | мясо, гриль, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 11:23:18 |
Last changes: | 2024-08-31 11:23:18 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Методи дослідження: аналітичні, класифікація і систематизація інформації. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29526 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29526.pdf Size : 5471793 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|