id: | 29525 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва пирога з рибною начинкою (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович ЮРІЯ КОЛОДНИЦЬКОГО Лариса ФІАЛКОВСЬКА пекарня «Bасилеві пироги», м. Київ») |
Автори: | Колодницький Ю. |
Ключові слова: | пиріг, риба, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 11:19:10 |
Останні зміни: | 2024-08-31 11:19:10 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета дослідження: удосконалити традиційну технологію виробництва пирога з рибною начинкою функціональними інгредієнтами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29525 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29525.pdf Розмір : 5441170 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|