Репозиторій ВТЕІ
id: 29525
Назва: Удосконалення технології виробництва пирога з рибною начинкою (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович ЮРІЯ КОЛОДНИЦЬКОГО Лариса ФІАЛКОВСЬКА пекарня «Bасилеві пироги», м. Київ»)
Автори: Колодницький Ю.
Ключові слова: пиріг, риба, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 11:19:10
Останні зміни: 2024-08-31 11:19:10
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета дослідження: удосконалити традиційну технологію виробництва пирога з рибною начинкою функціональними інгредієнтами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29525
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29525.pdf Розмір : 5441170 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити