id: | 29525 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва пирога з рибною начинкою (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович ЮРІЯ КОЛОДНИЦЬКОГО Лариса ФІАЛКОВСЬКА пекарня «Bасилеві пироги», м. Київ») |
Authors: | Колодницький Ю. |
Keywords: | пиріг, риба, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 11:19:10 |
Last changes: | 2024-08-31 11:19:10 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Мета дослідження: удосконалити традиційну технологію виробництва пирога з рибною начинкою функціональними інгредієнтами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29525 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29525.pdf Size : 5441170 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|