The Repository of VTEI
id: 29525
Title: Удосконалення технології виробництва пирога з рибною начинкою (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович ЮРІЯ КОЛОДНИЦЬКОГО Лариса ФІАЛКОВСЬКА пекарня «Bасилеві пироги», м. Київ»)
Authors: Колодницький Ю.
Keywords: пиріг, риба, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 11:19:10
Last changes: 2024-08-31 11:19:10
Year of publication: 2024
Summary: Мета дослідження: удосконалити традиційну технологію виробництва пирога з рибною начинкою функціональними інгредієнтами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29525
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29525.pdf Size : 5441170 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge