id: | 29524 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва ряжанки (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аверса-Україна», м. Вінниця») |
Автори: | Драчевський Г. |
Ключові слова: | ряжанка, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 11:17:11 |
Останні зміни: | 2024-08-31 11:17:11 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою даної роботи є вдосконалення технології виготовлення ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29524 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29524.pdf Розмір : 5202742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|