Репозиторій ВТЕІ
id: 29524
Назва: Удосконалення технології виробництва ряжанки (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аверса-Україна», м. Вінниця»)
Автори: Драчевський Г.
Ключові слова: ряжанка, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 11:17:11
Останні зміни: 2024-08-31 11:17:11
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою даної роботи є вдосконалення технології виготовлення ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29524
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29524.pdf Розмір : 5202742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити