id: | 29524 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва ряжанки (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аверса-Україна», м. Вінниця») |
Authors: | Драчевський Г. |
Keywords: | ряжанка, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 11:17:11 |
Last changes: | 2024-08-31 11:17:11 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою даної роботи є вдосконалення технології виготовлення ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29524 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29524.pdf Size : 5202742 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|