The Repository of VTEI
id: 29524
Title: Удосконалення технології виробництва ряжанки (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аверса-Україна», м. Вінниця»)
Authors: Драчевський Г.
Keywords: ряжанка, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 11:17:11
Last changes: 2024-08-31 11:17:11
Year of publication: 2024
Summary: Метою даної роботи є вдосконалення технології виготовлення ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29524
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29524.pdf Size : 5202742 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge