id: | 29522 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кисломолочного десерту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «С.В.-Транс», смт. Оратів, Вінницька обл.») |
Автори: | Бондарець Д. |
Ключові слова: | молоко, десерт, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 11:00:55 |
Останні зміни: | 2024-08-31 11:00:55 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва кисломолочного десерту на основі пряженого молока. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29522 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29522.pdf Розмір : 6391655 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|