Репозиторій ВТЕІ
id: 29522
Назва: Удосконалення технології виробництва кисломолочного десерту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «С.В.-Транс», смт. Оратів, Вінницька обл.»)
Автори: Бондарець Д.
Ключові слова: молоко, десерт, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 11:00:55
Останні зміни: 2024-08-31 11:00:55
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва кисломолочного десерту на основі пряженого молока.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29522
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29522.pdf Розмір : 6391655 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити