The Repository of VTEI
id: 29522
Title: Удосконалення технології виробництва кисломолочного десерту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «С.В.-Транс», смт. Оратів, Вінницька обл.»)
Authors: Бондарець Д.
Keywords: молоко, десерт, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 11:00:55
Last changes: 2024-08-31 11:00:55
Year of publication: 2024
Summary: Метою роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва кисломолочного десерту на основі пряженого молока.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29522
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29522.pdf Size : 6391655 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge