id: | 29520 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва крафтового медово-горіхового хліба (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.») |
Автори: | Слободянюк Н. |
Ключові слова: | хліб, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 10:56:00 |
Останні зміни: | 2024-08-31 10:56:00 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Мета роботи – удосконалення технології виробництва медово-горіхового хліба у кафтовій пекарні «Sonto Frans». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29520 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29520.pdf Розмір : 7941949 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|