Репозиторій ВТЕІ
id: 29520
Назва: Удосконалення технології виробництва крафтового медово-горіхового хліба (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.»)
Автори: Слободянюк Н.
Ключові слова: хліб, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 10:56:00
Останні зміни: 2024-08-31 10:56:00
Рік видання: 2024
Аннотація: Мета роботи – удосконалення технології виробництва медово-горіхового хліба у кафтовій пекарні «Sonto Frans».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29520
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29520.pdf Розмір : 7941949 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити