The Repository of VTEI
id: 29520
Title: Удосконалення технології виробництва крафтового медово-горіхового хліба (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.»)
Authors: Слободянюк Н.
Keywords: хліб, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 10:56:00
Last changes: 2024-08-31 10:56:00
Year of publication: 2024
Summary: Мета роботи – удосконалення технології виробництва медово-горіхового хліба у кафтовій пекарні «Sonto Frans».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29520
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29520.pdf Size : 7941949 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge