id: | 29520 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва крафтового медово-горіхового хліба (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.») |
Authors: | Слободянюк Н. |
Keywords: | хліб, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 10:56:00 |
Last changes: | 2024-08-31 10:56:00 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Мета роботи – удосконалення технології виробництва медово-горіхового хліба у кафтовій пекарні «Sonto Frans». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29520 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29520.pdf Size : 7941949 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|