id: | 29519 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі (за матеріалами «Фізична особа-підриємець Дмітрієва Леся Олегівна, ресторан «Cherri Lake», м. Вінниця») |
Автори: | Пухнюк І. |
Ключові слова: | морозиво, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 10:53:07 |
Останні зміни: | 2024-08-31 10:53:07 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29519 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29519.pdf Розмір : 6410469 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|