Репозиторій ВТЕІ
id: 29519
Назва: Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі (за матеріалами «Фізична особа-підриємець Дмітрієва Леся Олегівна, ресторан «Cherri Lake», м. Вінниця»)
Автори: Пухнюк І.
Ключові слова: морозиво, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 10:53:07
Останні зміни: 2024-08-31 10:53:07
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою роботи є удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29519
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29519.pdf Розмір : 6410469 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити