id: | 29519 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі (за матеріалами «Фізична особа-підриємець Дмітрієва Леся Олегівна, ресторан «Cherri Lake», м. Вінниця») |
Authors: | Пухнюк І. |
Keywords: | морозиво, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 10:53:07 |
Last changes: | 2024-08-31 10:53:07 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29519 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29519.pdf Size : 6410469 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|