The Repository of VTEI
id: 29519
Title: Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі (за матеріалами «Фізична особа-підриємець Дмітрієва Леся Олегівна, ресторан «Cherri Lake», м. Вінниця»)
Authors: Пухнюк І.
Keywords: морозиво, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 10:53:07
Last changes: 2024-08-31 10:53:07
Year of publication: 2024
Summary: Метою роботи є удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива у шоколадній глазурі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29519
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29519.pdf Size : 6410469 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge