| id: | 29518 |
|---|---|
| Назва: | Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production |
| Автори: | Фіалковська Л. |
| Ключові слова: | виробництво, технологія, продукція, крафтове виробництво |
| Дата публікації: | 2024-08-31 10:48:41 |
| Останні зміни: | 2024-08-31 10:48:41 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Згідно освітньо-професійної програми компетентності, що формує навчальний освітній компонент – це тренди виробництва «крафтової» харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29518 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 19 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29518.pdf Розмір : 353189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |