Репозиторій ВТЕІ
id: 29517
Назва: Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina»)
Автори: Грепечук Б.
Ключові слова: макарони, технологія, якість
Дата публікації: 2024-08-31 10:43:04
Останні зміни: 2024-08-31 10:43:04
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки технологій виробництва крафтових макаронних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29517
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29517.pdf Розмір : 1400714 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити