id: | 29517 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina») |
Автори: | Грепечук Б. |
Ключові слова: | макарони, технологія, якість |
Дата публікації: | 2024-08-31 10:43:04 |
Останні зміни: | 2024-08-31 10:43:04 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки технологій виробництва крафтових макаронних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29517 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29517.pdf Розмір : 1400714 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|