id: | 29517 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina») |
Authors: | Грепечук Б. |
Keywords: | макарони, технологія, якість |
Date of publication: | 2024-08-31 10:43:04 |
Last changes: | 2024-08-31 10:43:04 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки технологій виробництва крафтових макаронних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29517 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29517.pdf Size : 1400714 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|