The Repository of VTEI
id: 29517
Title: Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina»)
Authors: Грепечук Б.
Keywords: макарони, технологія, якість
Date of publication: 2024-08-31 10:43:04
Last changes: 2024-08-31 10:43:04
Year of publication: 2024
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки технологій виробництва крафтових макаронних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29517
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29517.pdf Size : 1400714 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge