id: | 29515 |
---|---|
Назва: | Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») |
Автори: | Соколюк М. |
Ключові слова: | управління прибутком, рентабельність, готельно-ресторанний комплекс, оптимізація прибутку, підвищення рентабельності |
Дата публікації: | 2024-07-25 12:17:31 |
Останні зміни: | 2024-07-25 12:17:31 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У сучасних умовах та в умовах воєнного стану в Україні спостерігається тенденція значного зниження рівня доходів суб’єктів господарювання, що призводить до зменшення прибутковості, а в деяких випадках навіть збитковості підприємства. До цього спонукають: недостатня кількість оборотних коштів, податкове навантаження на бізнес, нестабільна економічна ситуація в країні і, як наслідок, непривабливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів. Найважливішою фінансовою категорією, яка відображає позитивний результат господарської діяльності підприємства, характеризує ефективність виробництва, обсяг і якість виробленої продукції, стан продуктивності праці, є прибуток. Чим більший прибуток тим ефективніше відбувається розвиток і з’являються можливості для розширення виробничої діяльності підприємства, оскільки основним показником для визначення ефективності діяльності підприємства є рентабельність то його аналіз є особливо актуальним. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29515 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29515.pdf Розмір : 5600075 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|