Репозиторій ВТЕІ
id: 29515
Назва: Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.»)
Автори: Соколюк М.
Ключові слова: управління прибутком, рентабельність, готельно-ресторанний комплекс, оптимізація прибутку, підвищення рентабельності
Дата публікації: 2024-07-25 12:17:31
Останні зміни: 2024-07-25 12:17:31
Рік видання: 2024
Аннотація: У сучасних умовах та в умовах воєнного стану в Україні спостерігається тенденція значного зниження рівня доходів суб’єктів господарювання, що призводить до зменшення прибутковості, а в деяких випадках навіть збитковості підприємства. До цього спонукають: недостатня кількість оборотних коштів, податкове навантаження на бізнес, нестабільна економічна ситуація в країні і, як наслідок, непривабливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів. Найважливішою фінансовою категорією, яка відображає позитивний результат господарської діяльності підприємства, характеризує ефективність виробництва, обсяг і якість виробленої продукції, стан продуктивності праці, є прибуток. Чим більший прибуток тим ефективніше відбувається розвиток і з’являються можливості для розширення виробничої діяльності підприємства, оскільки основним показником для визначення ефективності діяльності підприємства є рентабельність то його аналіз є особливо актуальним.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29515
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29515.pdf Розмір : 5600075 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити