id: | 29514 |
---|---|
Title: | Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Authors: | Михалик В.-М. |
Keywords: | френдлі-формат, кафе, принципи френдлі-обслуговування, якість обслуговування |
Date of publication: | 2024-07-25 12:16:06 |
Last changes: | 2024-07-25 12:16:06 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Ресторанне господарство як сфера економічної діяльності динамічно розвивається та постійно змінюється. На сьогоднішній день ресторанне господарство є одним із найбільш розповсюджених видів ведення малого та сімейного бізнесу. Заклади з приготування їжі знаходяться у стані постійної конкуренції між собою, змагаючись за перспективні ніші ринку, можливість утримати бізнес в умовах воєнного стану. Поряд зі створення нових форматів самих підприємств харчування, потрібно впроваджувати і нові формати обслуговування. Сьогодні клієнти стають все більш вимогливими до товарів і послуг, а тому знання про потреби, бажання та запити клієнтів та їх ефективне задоволення виступають унікальною конкурентною перевагою підприємств, яку не можуть скопіювати конкуренти, саме тому питання впровадження технології «френдлі» при обслуговуванні в кафе є актуальним |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29514 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29514.pdf Size : 4798913 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|