The Repository of VTEI
id: 29514
Title: Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.»)
Authors: Михалик В.-М.
Keywords: френдлі-формат, кафе, принципи френдлі-обслуговування, якість обслуговування
Date of publication: 2024-07-25 12:16:06
Last changes: 2024-07-25 12:16:06
Year of publication: 2024
Summary: Ресторанне господарство як сфера економічної діяльності динамічно розвивається та постійно змінюється. На сьогоднішній день ресторанне господарство є одним із найбільш розповсюджених видів ведення малого та сімейного бізнесу. Заклади з приготування їжі знаходяться у стані постійної конкуренції між собою, змагаючись за перспективні ніші ринку, можливість утримати бізнес в умовах воєнного стану. Поряд зі створення нових форматів самих підприємств харчування, потрібно впроваджувати і нові формати обслуговування. Сьогодні клієнти стають все більш вимогливими до товарів і послуг, а тому знання про потреби, бажання та запити клієнтів та їх ефективне задоволення виступають унікальною конкурентною перевагою підприємств, яку не можуть скопіювати конкуренти, саме тому питання впровадження технології «френдлі» при обслуговуванні в кафе є актуальним
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29514
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29514.pdf Size : 4798913 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge