id: | 29513 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Автори: | Кавацюк С. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, тенденції, конкурентоспроможність, кав’ярня, стратегія розвитку |
Дата публікації: | 2024-07-25 12:14:50 |
Останні зміни: | 2024-07-25 12:14:50 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Ресторанний бізнес є однією з найдинамічніших галузей економіки, яка активно реагує на зміни в споживчих уподобаннях, технологічному прогресі та соціально-економічних умовах. В умовах глобалізації та інтенсивної конкуренції успіх у ресторанному бізнесі залежить від здатності адаптуватися до нових викликів та використовувати сучасні тенденції. Аналіз перспектив розвитку ресторанного бізнесу є актуальним і важливим завданням, оскільки він дозволяє виявити основні напрями, які забезпечать успішне функціонування та стійке зростання підприємств цієї галузі. Серед основних факторів, що впливають на розвиток ресторанного бізнесу, можна виділити інноваційні технології, зміни в харчових уподобаннях споживачів, екологічні та соціальні тенденції, а також вплив глобальних подій, таких як пандемія COVID-19 та введення воєнного стану. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29513 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29513.pdf Розмір : 5198469 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|