id: | 29512 |
---|---|
Назва: | Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран |
Автори: | Бирчак І. |
Ключові слова: | антикризовий менеджмент, ресторанне господарство, кризові явища, ефективність господарської діяльності, управління персоналом |
Дата публікації: | 2024-07-25 12:12:21 |
Останні зміни: | 2024-07-25 12:12:21 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У сучасних умовах Україна стикається з значною нестабільністю та непередбачуваністю в соціально-економічному полі. Війна з росією має серйозний вплив на підприємства, змушуючи багато з них переходити на нові місця розташування. Погіршуються умови постачання сировини, що ускладнює процес виробництва та реалізації продукції. У таких умовах важливо для підприємств розвивати ефективну систему антикризового управління, оскільки це дозволить їм оптимально реагувати на виклики кризових ситуацій. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29512 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29512.pdf Розмір : 4760305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|