Репозиторій ВТЕІ
id: 29512
Назва: Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран
Автори: Бирчак І.
Ключові слова: антикризовий менеджмент, ресторанне господарство, кризові явища, ефективність господарської діяльності, управління персоналом
Дата публікації: 2024-07-25 12:12:21
Останні зміни: 2024-07-25 12:12:21
Рік видання: 2024
Аннотація: У сучасних умовах Україна стикається з значною нестабільністю та непередбачуваністю в соціально-економічному полі. Війна з росією має серйозний вплив на підприємства, змушуючи багато з них переходити на нові місця розташування. Погіршуються умови постачання сировини, що ускладнює процес виробництва та реалізації продукції. У таких умовах важливо для підприємств розвивати ефективну систему антикризового управління, оскільки це дозволить їм оптимально реагувати на виклики кризових ситуацій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29512
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29512.pdf Розмір : 4760305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити