id: | 29498 |
---|---|
Назва: | Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Автори: | Маленко Л. |
Ключові слова: | тайм-менеджмент, кав’ярня, ефективність управління персоналом, мотивація, продуктивність праці |
Дата публікації: | 2024-07-01 09:43:37 |
Останні зміни: | 2024-07-01 09:43:37 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характеризується динамічним характером роботи, де все постійно міняється: потоки клієнтів, замовлення, завдання персоналу. Ефективне використання часу персоналом дозволяє ресторану швидко реагувати на зміни, уникати затримок та забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів. Ефективне використання часу персоналом може дати ресторану конкурентну перевагу, адже дозволяє йому працювати більш продуктивно та економно. Ефективні методи тайм-менеджменту дозволяють ресторанам забезпечити високий рівень обслуговування, що може призвести до зростання лояльності клієнтів та збільшення продажів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29498 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29498.pdf Розмір : 4883434 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|