Репозиторій ВТЕІ
id: 29497
Назва: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.»)
Автори: Ямцун А.
Ключові слова: основні послуги, готель, готельно-ресторанний комплекс, локальні продукти, меню
Дата публікації: 2024-07-01 09:41:20
Останні зміни: 2024-07-01 09:41:20
Рік видання: 2024
Аннотація: У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. Забезпечення високої якості послуг і задоволення потреб клієнтів стає ключовим завданням для підприємств цієї галузі. Український бізнес індустрії гостинності знаходиться на етапі розкриття потенціалу, набуває найбільш динамічного розвитку і є прибутковою сферою економіки країни. В сучасних умовах господарювання відбувається впровадження передових організаційно-управлінських технологій на українських підприємствах індустрії гостинності. Тема удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу є дуже актуальною в сучасному світі. Зміни в попиті споживачів, технологічний прогрес і конкурентність вимагають постійного вдосконалення процесів та обслуговування, щоб забезпечити задоволення клієнтів і ефективність підприємства. Такі підходи, як використання інноваційних технологій, управління якістю та ефективність персоналу, є ключовими для досягнення успіху в цій галузі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29497
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29497.pdf Розмір : 5151458 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити