| id: | 29497 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
| Authors: | Ямцун А. |
| Keywords: | основні послуги, готель, готельно-ресторанний комплекс, локальні продукти, меню |
| Date of publication: | 2024-07-01 09:41:20 |
| Last changes: | 2024-07-01 09:41:20 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. Забезпечення високої якості послуг і задоволення потреб клієнтів стає ключовим завданням для підприємств цієї галузі. Український бізнес індустрії гостинності знаходиться на етапі розкриття потенціалу, набуває найбільш динамічного розвитку і є прибутковою сферою економіки країни. В сучасних умовах господарювання відбувається впровадження передових організаційно-управлінських технологій на українських підприємствах індустрії гостинності. Тема удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу є дуже актуальною в сучасному світі. Зміни в попиті споживачів, технологічний прогрес і конкурентність вимагають постійного вдосконалення процесів та обслуговування, щоб забезпечити задоволення клієнтів і ефективність підприємства. Такі підходи, як використання інноваційних технологій, управління якістю та ефективність персоналу, є ключовими для досягнення успіху в цій галузі. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29497 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29497.pdf Size : 5151458 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |