The Repository of VTEI
id: 29497
Title: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.»)
Authors: Ямцун А.
Keywords: основні послуги, готель, готельно-ресторанний комплекс, локальні продукти, меню
Date of publication: 2024-07-01 09:41:20
Last changes: 2024-07-01 09:41:20
Year of publication: 2024
Summary: У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. Забезпечення високої якості послуг і задоволення потреб клієнтів стає ключовим завданням для підприємств цієї галузі. Український бізнес індустрії гостинності знаходиться на етапі розкриття потенціалу, набуває найбільш динамічного розвитку і є прибутковою сферою економіки країни. В сучасних умовах господарювання відбувається впровадження передових організаційно-управлінських технологій на українських підприємствах індустрії гостинності. Тема удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу є дуже актуальною в сучасному світі. Зміни в попиті споживачів, технологічний прогрес і конкурентність вимагають постійного вдосконалення процесів та обслуговування, щоб забезпечити задоволення клієнтів і ефективність підприємства. Такі підходи, як використання інноваційних технологій, управління якістю та ефективність персоналу, є ключовими для досягнення успіху в цій галузі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29497
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29497.pdf Size : 5151458 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge