id: | 29496 |
---|---|
Назва: | Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») |
Автори: | Кожухар А. |
Ключові слова: | меню, суші-бар, електронне меню, оформлення, дизайн |
Дата публікації: | 2024-07-01 09:36:14 |
Останні зміни: | 2024-07-01 09:36:14 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інформує відвідувачів про асортимент страв та напоїв, але й впливає на їх вибір, сприйняття закладу та його імідж. Важливо зазначити, що дослідження меню є динамічним процесом, який потребує постійного оновлення знань та інформації. Використання сучасних наукових досліджень та передового досвіду дозволяє закладам ресторанного господарства розробляти меню, які відповідають потребам сучасних клієнтів та забезпечують успішну роботу закладу. Використання правильно складеного меню дає змогу підвищити конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, збільшити прибуток, покращити імідж закладу. Отже, меню – це важливий інструмент, який допомагає закладам ресторанного господарства організувати роботу та задовольнити потреби своїх відвідувачів, що формує актуальність дослідження. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29496 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29496.pdf Розмір : 6667720 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|