The Repository of VTEI
id: 29496
Title: Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.»)
Authors: Кожухар А.
Keywords: меню, суші-бар, електронне меню, оформлення, дизайн
Date of publication: 2024-07-01 09:36:14
Last changes: 2024-07-01 09:36:14
Year of publication: 2024
Summary: Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інформує відвідувачів про асортимент страв та напоїв, але й впливає на їх вибір, сприйняття закладу та його імідж. Важливо зазначити, що дослідження меню є динамічним процесом, який потребує постійного оновлення знань та інформації. Використання сучасних наукових досліджень та передового досвіду дозволяє закладам ресторанного господарства розробляти меню, які відповідають потребам сучасних клієнтів та забезпечують успішну роботу закладу. Використання правильно складеного меню дає змогу підвищити конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, збільшити прибуток, покращити імідж закладу. Отже, меню – це важливий інструмент, який допомагає закладам ресторанного господарства організувати роботу та задовольнити потреби своїх відвідувачів, що формує актуальність дослідження.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29496
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29496.pdf Size : 6667720 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge