| id: | 29493 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
| Автори: | Слободянюк Т. |
| Ключові слова: | хліб, пекарня, крафт, спеції кориця, яблуко |
| Дата публікації: | 2024-06-21 15:52:10 |
| Останні зміни: | 2024-06-21 15:52:10 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продуктів хлібопекарська є однією з промисловості, яка за виробничими потужністю, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібобулочних виробів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29493 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29493.pdf Розмір : 5608857 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |