The Repository of VTEI
id: 29493
Title: Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця»)
Authors: Слободянюк Т.
Keywords: хліб, пекарня, крафт, спеції кориця, яблуко
Date of publication: 2024-06-21 15:52:10
Last changes: 2024-06-21 15:52:10
Year of publication: 2024
Summary: В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продуктів хлібопекарська є однією з промисловості, яка за виробничими потужністю, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібобулочних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29493
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29493.pdf Size : 5608857 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge