Репозиторій ВТЕІ
id: 29492
Назва: Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production
Автори: Семко Т.
Ключові слова: контроль, якість, харчова безпека, управління, система, НАССР
Дата публікації: 2024-06-21 13:18:08
Останні зміни: 2024-06-21 13:18:08
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29492
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29492.pdf Розмір : 348101 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити