id: | 29492 |
---|---|
Title: | Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Authors: | Семко Т. |
Keywords: | контроль, якість, харчова безпека, управління, система, НАССР |
Date of publication: | 2024-06-21 13:18:08 |
Last changes: | 2024-06-21 13:18:08 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29492 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29492.pdf Size : 348101 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|