| id: | 29490 |
|---|---|
| Назва: | Оздоровче харчування = Health supply |
| Автори: | Семко Т. |
| Ключові слова: | харчування, оздоровче харчування, нутрієнти, продукти, сировина, енергетична цінність, харчова цінність |
| Дата публікації: | 2024-06-21 13:00:15 |
| Останні зміни: | 2024-06-21 13:00:15 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо «Оздоровче харчування» та опанування теоретичними засадами щодо нутрієнтного метаболізму, сумісності окремих нутрієнтів в технологіях харчової продукції та сучасних підходів до організації оздоровчого харчування відпочиваючих в умовах курорту у відповідності до державного законодавства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29490 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 24 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29490.pdf Розмір : 299562 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |