id: | 29488 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) |
Автори: | Шевчук Р. |
Ключові слова: | удосконалення, технологія, паштейн, флан, випічка |
Дата публікації: | 2024-06-21 12:40:48 |
Останні зміни: | 2024-06-21 12:40:48 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологій виробництва, зокрема врахування сучасних тенденцій споживацького ринку та високих стандартів якості продукції. У цьому контексті особливо важливою стає оптимізація виробництва підприємствами, щоб вони могли конкурувати на ринку та задовольняти високі очікування споживачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29488 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29488.pdf Розмір : 4527044 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|