Репозиторій ВТЕІ
id: 29488
Назва: Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ)
Автори: Шевчук Р.
Ключові слова: удосконалення, технологія, паштейн, флан, випічка
Дата публікації: 2024-06-21 12:40:48
Останні зміни: 2024-06-21 12:40:48
Рік видання: 2024
Аннотація: У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологій виробництва, зокрема врахування сучасних тенденцій споживацького ринку та високих стандартів якості продукції. У цьому контексті особливо важливою стає оптимізація виробництва підприємствами, щоб вони могли конкурувати на ринку та задовольняти високі очікування споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29488
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29488.pdf Розмір : 4527044 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити