id: | 29488 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) |
Authors: | Шевчук Р. |
Keywords: | удосконалення, технологія, паштейн, флан, випічка |
Date of publication: | 2024-06-21 12:40:48 |
Last changes: | 2024-06-21 12:40:48 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологій виробництва, зокрема врахування сучасних тенденцій споживацького ринку та високих стандартів якості продукції. У цьому контексті особливо важливою стає оптимізація виробництва підприємствами, щоб вони могли конкурувати на ринку та задовольняти високі очікування споживачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29488 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29488.pdf Size : 4527044 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|