The Repository of VTEI
id: 29488
Title: Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ)
Authors: Шевчук Р.
Keywords: удосконалення, технологія, паштейн, флан, випічка
Date of publication: 2024-06-21 12:40:48
Last changes: 2024-06-21 12:40:48
Year of publication: 2024
Summary: У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологій виробництва, зокрема врахування сучасних тенденцій споживацького ринку та високих стандартів якості продукції. У цьому контексті особливо важливою стає оптимізація виробництва підприємствами, щоб вони могли конкурувати на ринку та задовольняти високі очікування споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29488
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29488.pdf Size : 4527044 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge