The Repository of VTEI
id: 29487
Title: Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.»)
Authors: Стейскал М.
Keywords: продукт, технологія, цукор, джем, фрукти
Date of publication: 2024-06-21 12:37:39
Last changes: 2024-06-21 12:37:39
Year of publication: 2024
Summary: На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскільки за останні роки спостерігається різке зниження калорійності продуктів споживання, зменшення в них білків, жирів, вітамінів, вуглеводів та інших поживних речовин. Саме продукція консервної промисловості забезпечує нас високо вітамінізованим, здоровим харчуванням яке може тривалий час зберігати свої поживні якості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29487
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29487.pdf Size : 5220132 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge