Репозиторій ВТЕІ
id: 29486
Назва: Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.»)
Автори: Смокорівський Є.
Ключові слова: молоко, сировина, кисломолочні продукти, нетрадиційні види молока
Дата публікації: 2024-06-21 12:34:28
Останні зміни: 2024-06-21 12:34:28
Рік видання: 2024
Аннотація: Сьогодні немає сумніву, що екосередовище та продукти з використанням нетрадиційних видів молока стали «ключовими». Проблема не тільки в стані здоров'я українців але, в розумінні показника цивілізованості та соціально-економічного розвитку України яка формує базу під ЄС стандарти.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29486
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29486.pdf Розмір : 6306837 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити