Репозиторій ВТЕІ
id: 29484
Назва: Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький»)
Автори: Лучков Б.
Ключові слова: вторинна сировина, маслянка, процес, закваска, процент, інгредієнти
Дата публікації: 2024-06-21 12:27:44
Останні зміни: 2024-06-21 12:27:44
Рік видання: 2024
Аннотація: У 2023 році підприємства молочної галузі згідно статистичних даних реалізували продукції в обсязі 22,5млрд.грн, що більше на 5,7 млрд. грн ніж у 2022. Після переробки молока-сировини для одержання цих продуктів на молокопереробних підприємствах накопичується значна кількість вторинних молочних ресурсів – знежиреного молока, сироватки, маслянки. Так, для отримання однієї тони вершкового масла необхідно переробити близько 20…22 т молока-сировини. Решта за масою- знежирене молоко та маслянка.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29484
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29484.pdf Розмір : 5708678 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити