id: | 29484 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький») |
Автори: | Лучков Б. |
Ключові слова: | вторинна сировина, маслянка, процес, закваска, процент, інгредієнти |
Дата публікації: | 2024-06-21 12:27:44 |
Останні зміни: | 2024-06-21 12:27:44 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У 2023 році підприємства молочної галузі згідно статистичних даних реалізували продукції в обсязі 22,5млрд.грн, що більше на 5,7 млрд. грн ніж у 2022. Після переробки молока-сировини для одержання цих продуктів на молокопереробних підприємствах накопичується значна кількість вторинних молочних ресурсів – знежиреного молока, сироватки, маслянки. Так, для отримання однієї тони вершкового масла необхідно переробити близько 20…22 т молока-сировини. Решта за масою- знежирене молоко та маслянка. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29484 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29484.pdf Розмір : 5708678 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|