The Repository of VTEI
id: 29484
Title: Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький»)
Authors: Лучков Б.
Keywords: вторинна сировина, маслянка, процес, закваска, процент, інгредієнти
Date of publication: 2024-06-21 12:27:44
Last changes: 2024-06-21 12:27:44
Year of publication: 2024
Summary: У 2023 році підприємства молочної галузі згідно статистичних даних реалізували продукції в обсязі 22,5млрд.грн, що більше на 5,7 млрд. грн ніж у 2022. Після переробки молока-сировини для одержання цих продуктів на молокопереробних підприємствах накопичується значна кількість вторинних молочних ресурсів – знежиреного молока, сироватки, маслянки. Так, для отримання однієї тони вершкового масла необхідно переробити близько 20…22 т молока-сировини. Решта за масою- знежирене молоко та маслянка.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29484
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29484.pdf Size : 5708678 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge