id: | 29484 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький») |
Authors: | Лучков Б. |
Keywords: | вторинна сировина, маслянка, процес, закваска, процент, інгредієнти |
Date of publication: | 2024-06-21 12:27:44 |
Last changes: | 2024-06-21 12:27:44 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У 2023 році підприємства молочної галузі згідно статистичних даних реалізували продукції в обсязі 22,5млрд.грн, що більше на 5,7 млрд. грн ніж у 2022. Після переробки молока-сировини для одержання цих продуктів на молокопереробних підприємствах накопичується значна кількість вторинних молочних ресурсів – знежиреного молока, сироватки, маслянки. Так, для отримання однієї тони вершкового масла необхідно переробити близько 20…22 т молока-сировини. Решта за масою- знежирене молоко та маслянка. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29484 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29484.pdf Size : 5708678 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|