id: | 29483 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.») |
Автори: | Іщук В. |
Ключові слова: | молоко, сировина, реакція Майяра, пряження, технологія, резервуарний спосіб |
Дата публікації: | 2024-06-21 11:56:47 |
Останні зміни: | 2024-06-21 11:56:47 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Конференція IFCN Dairy Conference в Берліні поставив питання про молочні тенденції за останні роки та намітив перспективи до 2040 року у спеціальній темі вивчення різних технологій переробки молока. Експерти молочної галузі з 48 країн обговорювали майбутнє молочного виробництва. За останні двадцять років виробництво молока в світі зросло більш ніж на 60% — попит рухався аналогічними темпами. Провісником цього розвитку стала Індія з ростом 115 млн. т. виробленого молока (4% жиру і 3,3% білка). Крім Індії, такі країни, як Бразилія, Китай, США і ЄС значно збільшили виробництво молока. З ростом населення і аналогічним зростанням попиту на душу населення до 2040 року, цілком ймовірно припустити, що попит буде рости швидше, ніж пропозиція. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29483 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29483.pdf Розмір : 5592783 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|