Репозиторій ВТЕІ
id: 29483
Назва: Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.»)
Автори: Іщук В.
Ключові слова: молоко, сировина, реакція Майяра, пряження, технологія, резервуарний спосіб
Дата публікації: 2024-06-21 11:56:47
Останні зміни: 2024-06-21 11:56:47
Рік видання: 2024
Аннотація: Конференція IFCN Dairy Conference в Берліні поставив питання про молочні тенденції за останні роки та намітив перспективи до 2040 року у спеціальній темі вивчення різних технологій переробки молока. Експерти молочної галузі з 48 країн обговорювали майбутнє молочного виробництва. За останні двадцять років виробництво молока в світі зросло більш ніж на 60% — попит рухався аналогічними темпами. Провісником цього розвитку стала Індія з ростом 115 млн. т. виробленого молока (4% жиру і 3,3% білка). Крім Індії, такі країни, як Бразилія, Китай, США і ЄС значно збільшили виробництво молока. З ростом населення і аналогічним зростанням попиту на душу населення до 2040 року, цілком ймовірно припустити, що попит буде рости швидше, ніж пропозиція.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29483
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29483.pdf Розмір : 5592783 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити