| id: | 29483 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Іщук В. | 
| Keywords: | молоко, сировина, реакція Майяра, пряження, технологія, резервуарний спосіб | 
| Date of publication: | 2024-06-21 11:56:47 | 
| Last changes: | 2024-06-21 11:56:47 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Конференція IFCN Dairy Conference в Берліні поставив питання про молочні тенденції за останні роки та намітив перспективи до 2040 року у спеціальній темі вивчення різних технологій переробки молока. Експерти молочної галузі з 48 країн обговорювали майбутнє молочного виробництва. За останні двадцять років виробництво молока в світі зросло більш ніж на 60% — попит рухався аналогічними темпами. Провісником цього розвитку стала Індія з ростом 115 млн. т. виробленого молока (4% жиру і 3,3% білка). Крім Індії, такі країни, як Бразилія, Китай, США і ЄС значно збільшили виробництво молока. З ростом населення і аналогічним зростанням попиту на душу населення до 2040 року, цілком ймовірно припустити, що попит буде рости швидше, ніж пропозиція. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29483 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29483.pdf Size : 5592783 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |