id: | 29483 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.») |
Authors: | Іщук В. |
Keywords: | молоко, сировина, реакція Майяра, пряження, технологія, резервуарний спосіб |
Date of publication: | 2024-06-21 11:56:47 |
Last changes: | 2024-06-21 11:56:47 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Конференція IFCN Dairy Conference в Берліні поставив питання про молочні тенденції за останні роки та намітив перспективи до 2040 року у спеціальній темі вивчення різних технологій переробки молока. Експерти молочної галузі з 48 країн обговорювали майбутнє молочного виробництва. За останні двадцять років виробництво молока в світі зросло більш ніж на 60% — попит рухався аналогічними темпами. Провісником цього розвитку стала Індія з ростом 115 млн. т. виробленого молока (4% жиру і 3,3% білка). Крім Індії, такі країни, як Бразилія, Китай, США і ЄС значно збільшили виробництво молока. З ростом населення і аналогічним зростанням попиту на душу населення до 2040 року, цілком ймовірно припустити, що попит буде рости швидше, ніж пропозиція. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29483 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29483.pdf Size : 5592783 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|