id: | 29482 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування страв з телятини у хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шелест Любов Василівна, ресторан «T-Bone») |
Автори: | Дроботюк М. |
Ключові слова: | технології, м'ясо, телятина колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс |
Дата публікації: | 2024-06-21 11:54:22 |
Останні зміни: | 2024-06-21 11:54:22 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Страви з телятини сьогодні є надзвичайно популярними, оскільки телятина є досить універсальним продуктом. Телятину використовують у приготуванні як гарячих страв, так і холодних, також своє застосування м’ясо телят знаходить в основних стравах. Проте, найбільше телятину використовують при приготуванні гарячих страв, приготованих на мангалі, за технологіями су-від, у хоспері. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29482 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29482.pdf Розмір : 5388453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|